در اين ارتباط ياسمن کاشي، مسئول برگزاري اين مراسم گفت: اينگونه مراسم کوششي در جهت يادآوري ضرورت حفاظت از يادگارهاي فرهنگي و ادبي کشورمان است.
وي افزود: گردشگري اگر چه به دليل درآمدزا بودن به عنوان صنعت به آن نگريسته ميشود، اما يک بازوي پرتوان فرهنگي محسوب ميشود، چرا که ما دستاندرکاران صنعت گردشگري ميتوانيم در فضايي غيررسمي و آزاد و بعضا مفرح آگاهيهاي لازم در رابطه با مسائل تاريخي، فرهنگي و غيره را به گوش اقشار مختلف اجتماع برسانيم.
مدير موسسه راهنمايان آريا در اين مراسم يادآور شد: ناآگاهي ما از داشتههاي فرهنگي مان زمينهساز شرايطي شده است تا کشورهاي همسايه به راحتي در مورد مفاخر ادبي کشور ما و حتي مراسم آئيني ما مدعي باشند و با توجه به تماس رو در روي راهنمايان گردشگري با تمامي اقشار مردم و معناي حرفهاي شغل راهنمايي که ارائه اطلاعات است، مسئوليت اين افراد بسيار بالاتر رفته و از حساسيت ويژهاي برخوردار شدهاست.
ياسمن کاشي خاطرنشان کرد: کاشان بيشتر از نظر گردشگري با نام مراسم گلابگيري معرفي شده و در نتيجه در فصل بهار ازدحام بيش از حدي مسافر را در کاشان شاهديم که حتي باعث سرويسدهي بد به گردشگران ميشود و پس از آن تا حد قابل توجهي از حجم مسافر در اين منطقه کاسته ميشود و در نتيجه راهنمايان بيکار مانده و انگيز خود را براي تلاش در اين حرفه از دست ميدهند. اما با معرفي ديگر جاذبههاي اين شهر ما تلاش ميکنيم در فصول ديگري مسافران را به کاشان جلب کنيم تا اين مشکل به مرور نيز بر طرف شود.
يادآور ميشود، بعداز مراسم گلباران مزار سهراب سپهري، شب شعر با حضور شاعران و محققان برگزارشد./102
انتهای پیام/